ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

SCU | SupportersClub UDI19 laat zich 'HOREN'!

10-11-2008 • Seizoen 2008 2009 | Nieuws
Voorafgaand aan de wedstrijd UDI'19 - Someren bood de Supportersclub voor het 90 jarig bestaan van UDI'19 een nieuwe geluidsinstallatie aan. Ongeveer een week daarvoor belde UDI bestuurslid Willy Verwegen met de Voorzitter van de S.C.U, Cees Rokven, of de Supportersclub wat kon betekenen voor UDI aangaande de vernieuwing van de slechte en sterk verouderde geluidsinstallatie. Na enig beraad besloot het bestuur van de S.C.U. de geluidsinstallatie te schenken.

De UDI vrijwilligers leverden daarna een puik stukje door binnen een week alles aan te sluiten en te installeren. De installatie werd na enige woorden van Willy Verwegen en Cees Rokven overgedragen aan de Voorzitter van UDI'19, Henk Salome, die de Supportersclub hartelijk bedankte voor deze schenking.

Voortaan hoeft niemand zich meer te ergeren aan het slechte geluid rondom het hoofdveld. De eerste selectie had al snel een muziek-cd samengesteld zodat er op de zondagen hun favoriete muziek gedraaid kan worden door UDI-omroeper Albert v.d. Wijst.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.